Google ads

Svake sekunde neko na Googlu traži pojam vezan za vašu kompaniju i njen opis posla. Zašto baš vas ne bi pronašli? Budite na jednom od prva četiri mjesta i dođite do novih klijenata.

Slika

Ovakve  promotivne poruke pojavljuju se paralelno sa organskim (uobičajnim) Google pretraživanjem. Kompanija koja u svojoj promociji spoji odgovarajuće pojmove pretraživanja sa dobrim oglasom, može biti sigurna da će proizvod ili uslugu vrlo uspješno oglašavati, jer će njihovu WEB stranicu posjetiti brojni potencijalni klijenti. Na prvi pogled to izgleda veoma jednostavno, ali iza Google Ads-a se kriju moguće zamke i opasnosti, koje se na jednostavan način mogu izbjeći, kada znate kako. Mi smo ti koji vam možemo pomoći i postaviti vaš AdWords račun profesionalno.

Nebrojeno je mnogo prednosti u našoj saradnji, a samo neke od njih su:

- Mali gubitci kroz ciljano oglašavanje: Ciljana grupa se može tačno odrediti, tako da vaše oglašavanje bude viđeno samo tamo, gdje ima smisla.

- Uspjeh vašeg oglašavanja je direktno mjerljiv: Vi ste u mogućnosti da pratite tačno koliko korisnika vidi vaš oglas,koliko je na njega kliknulo i posjetilo vašu Web stranicu.

- Vi ste uvijek na izvoru informacija: Vi možete u svakom trenutku pogledati izvještaje koji prikazuju sve relevantne informacije uključujući i troškove AdWords računa.
- Potencijalni klijenti vas lakše pronalaze: Kroz uključivanje Google Ads oglašavanja vaša Web stranica se lakše pronalazi.
- Vaša stranica je kompatibilna na svim uređajima: Bez obzira kojem uređaju pristupa klijent računarom, tabletom ili pametnim telefonom vi ste i dalje na prvim mjestima i lako će vas pronaći.


 

Poklanjamo vam naše znanje i vrijeme. Naš Google ekspert će sa vama provesti 45 minuta i objasniti vam beneficije naše saradnje.
Još uvijek razmišljate da li je Google-Ads dobar za vašu firmu? Koristite Google Ads ali niste ostvarili željene efekte zbog nedostatka znanja i vještina u upravljanju ovim alatom. Mi ćemo zajedno sa vama pogledati vaš račun i preći zajedno tarife vašeg Google Ads računa.
Zajedno sa vama pronaći ćemo način da Google oglašavanje postane pravo oglašavanje za vašu firmu.
0 0