YouTube

Oglašavanje za jak trajni utisak

Slika

Kao Google partner, također smo specijalizirani za oglašavanje na YouTube. Preporučujemo kampanju na YouTube prije svega za upoznavanje brenda/marke, obzirom da je dokazano da se klijenti sa markom/brendom najlakše i trajno upoznaju vizuelno kroz gledanje, u ovom slučaju kroz video. Sa jednostavnim video snimcima YouTube kampanja može biti veoma uspješna.

Navesti ćemo samo neke od prednosti ovakvog alata:

  • Oglašavanje u drugoj najvećoj tražilici na svijetu: YouTube je sa milijardom korisnika druga najveća tražilica na svijetu, i nakon Facebooka treća najposjećajnija stranica na svijetu. Sama brojnost potencijalne populacije kojoj pristupamo dovoljan je motiv za promociju ovim kanalima.
  • Odličan alat za Branding: Želite li povećati popularnost vaše firme i ostaviti trajni utisak? Onda je YouTube oglašavanje pravi izbor za vas.
  • Uspjeh koji se može mjerit: Možete vidjeti tačno vrijeme koliko je dugo publika gledala vaš video zapis, te da li to dovelo do klika na vašu web stranicu
  • Tačno određivanje ciljane grupe: Vi tražite svoju ciljnu publiku zahvaljujući brojnim informacijama, koje YouTube o svojim korisnicima posjeduje. Filtriranje po interesu, geografskom položaju i brojnim drugim karakteristikama je moguće.
  • Kontrola troškova: Plaćate samo ako je video duže od 30 sekundi gledan ili je aktivno odabran. Ako je vaš videozapis kraći od 30 sekundi, plaćate samo ako je pregledan do kraja čime su vaši troškovi manji. 

Cijene

Youtube kampanja postavljanje: 190.- KM

Discovery Ads – oglasi postavljanje: 50.- KM

Bumper Ads – oglasi postavljanje: 70.- KM

Ostale moguće opcije u Youtube: Po dogovoru

0 0