Google shopping

Imamo najbolje rješenje za vaše online biznise

Google Shopping je proizvod Google-a i koristan je za vlasnike online trgovina, kako bi se postigla maksimalna prisutnost. Sa slikama se može reći više od hiljadu riječi. Mi ćemo vam pomoći da postavite svoju kampanju i pružiti vam podršku u upravljanju kampanjom. U odnosu na tekst oglasa sa AdWords opcijom promocija opcijom  Google Shopping obično je jeftinija, a vjerovatnoća kupovine veća.
Slika

Prednosti Google Shoppinga:

  • Više prodaje kroz dodatno oglašavanje: Google Shopping je za online trgovine savršeno upotpunjavanje Google AdWords, jer može pokriti i do dva oglasna prostora istovremeno.
  • Maksimalna vidljivost: Vidiljivost proizvoda u Google pretraživanju proizvoda sa opisom proizvoda, slika, cijena, naziv proizvoda, naziv firme ili URL vaše web stranice uključujući oglašavanje vidljivog teksta. Pripadajući oglasi sadrže sliku, naslov proizvoda, cijenu i URL.
  • Vi plaćate samo za klik na vaš oglas: Samo kod klika na vaš oglas nastaju troškovi. Klikom potencijalni kupac dolazi na odgovarajući proizvod na vašoj web stranici.

Dinamični Remarketing za online radnje

Uz pomoć ponovnog marketinga, možete posebno oglase prikazivati samo korisnicima koji su već posjetili vašu web stranicu, ali nisu još ništa kupili. U obliku banera ti oglasi prikazuju se na Google prikazivačkoj mreži.

Dinamični remarketing ide korak dalje. Ovdje se korisniku može oglas prikazati sa proizvodima koje je zadnje pregledao. Tako se koristnik podsjeti na proizvod, čime se povećava vjerovatnost na vraćanje posjete i kupnje.

Vaše prednosti na dinamičnim Remarketingom:

  • Povećanje vjerovatnoće kupovine: Korisnik se podsjeti tačno na onaj proizvod koji je gledao ali nije još kupio.
  • Vidljivost svih proizvoda: Imate mogućnost da svaki od vaših prozivoda ili usluga povežete sa dinamičnim remarketingom.

Cijene

Google Ads i Google Shopping profesionalno postavljanje: 980.- KM

Google Shopping za postojeće mušterije: 310.- KM

Dinamični Remarketing postavljanje (jedna kampanja): 690.- KM

  • Sa dizajnom, tekstom i dinamičnim banerima (6 formata)
  • Sa i bez Google Shoppinga moguće
0 0